Фертилейд за жени и ПКЯС

pcos and infertility

Поликистозния яйчников синдром (ПКЯС) често върви ръка за ръка с безплодие. Някой проучвания сочат ПКЯС като най-честата самостоятелна причина за безплодие.

 
При около 30% от жените с безплодие се установява ПКЯС. Близо 8-10% от жените в репродуктивна възраст страдат от ПКЯС. Повечето от тях имат трудностти при забременяване.  
ПКЯС е състояние, характеризиращо се с хормонален дисбаланс, който възпрепятства нормалната овулация. Освен с появата на яйчникови кисти, ПКЯС е свързан и с нередовна менструация, хирзутизъм (повишено окосмяване), затлъстяване и инсулинова резистентност.
 
След появата му през 2003, Фертилейд за жени е особено популярен сред жените с ПКЯС – често дори като алтернатива на лекарствените средства. Причината е, че Фертилейд за жени съдържа лечебни растения, за които е доказано, че оказват нормализиращо въздействие върху продукцията на ключови репродуктивни хормони, в това число прогестерон, пролактин, фоликулостимулиращ хормон (ФСХ) и естроген.
 
Вследствие на приема на Фертилейд за жени, много жени съобщават за:
 
  • Настъпване на бременност
  • Редовна овулация (когато овулацията не е настъпвала редовно преди това)      
  • Връщане към по-редовен цикъл
  • Намаление на менструалната болка и симптомите на ПМС
 
* Женската формула на се препоръчва, ако в момента приемате кломид или други хормонални медикаменти.

В България, около 270 000 двойки страдат от безплодие или имат затруднения при зачеване. Нашата мисия е да подпомагаме тези двойки в усилията им за преодоляване на този проблем, посредством модерни, естествени и безопасни средства. Виж повече

Абонамент за новини

Контакти

1Офис:
гр. София, ж.к. Стрелбище, ул. "Кестенова гора"№ 23А
тел: +359 2 444 3555
моб. +359 888 02 58 58
e-mail: info@fertilaid.bg