Спомага за производството на един от ключовите фактори за зачеване – благоприятния фертилен цервикален мукус.

Фертил Си Ем


Оптимизирайте състава и количеството на вашия цервикален мукус.

FertileCM е балансирана формула, която спомага за производството на един от ключовите фактори за зачеване – благоприятния фертилен цервикален мукус. По този начин FertileCM се противопоставя на един от най-често срещаните проблеми при жени желаещи да заченат – недостатъчно количество цервикален мукус или „враждебен” цервикален мукус, което може да възпрепятства нормалното придвижване на сперматозоидите. Съставките на FertileCM способстват също така за формирането на маточна лигавица, подходяща за имплантирането на оплодената яйцеклетка.
 
Овулацията играе централна роля за успешно забременяване, като хранителна среда, която предпазва сперматозоидите и улеснява тяхното придвижване. Цервикалният мукус при жената търпи промени в хода не цикъла – обемът и консистенцията му през първата половина на цикъла се различават от тези в периода около овулацията. За да настъпи оплождане е необходимо сперматозоидите да преплуват през цервикса и маточната кухина и да достигнат до фалопиевите тръби. Съставките на FertileCM спомагат за производството на фертилен цервикален мукус с благоприятен състав и количество, с подходящо pH и консистенция, създавйки подходящи условия за забременяване. 
 
Имплантацията (прикрепянето на ембриона към маточната лигавица) настъпва около 7-10 дена след овулацията и сигнализира за началото на първият етъп от бременността. Успешната имплантация изисква здрава маточна лигавица, с подходяща дебелина и добре кръвоснабдена. Установено е, че увеличавайки маточния кръвоток, FertileCM повишава ендометриалната секреция и подготвя маточната лигавица за имплантция на оплодената яйцеклетка.
 
Задълбочени проучвания подсказват, че FertileCM, осигурявайки ключов прекурсор – L-Arginine – за продукцията на азотен окис, увеличава дилатацията на съдовете и повишава кръвотока. Може да бъде приеман едновременно с FertilAid за жени.
 
Колебаете се кои добавки могат да бъдат приемани заедно?
 
Спестете до 10%, купувайки няколко опаковки!
1 опаковка = 48.60 лв., 2 оп. = 92.34 лв., 3 оп. = 131.22 лв.

• Препоръки за употреба: Вземайте по 3 капсули дневно. Можете да започнете приема веднага – не е необходимо да чакате определен период през цикъла за това.

• Всяка опаковка съдържа 90 капсули, съответстващи на 1 месец лечение.
 
• Може да бъде приеман заедно с FertilAid за жени.
 
• Естествена и безопасна формула спомагаща за производството на фертилен цервикален мукус. 

• Повишава женската сексуална възбуда и стимулация.
 
• Спомага за обогатяване с вода и втечняване на цервикалния секрет.
 
• Спомага за постигане на благоприятна алкалност и здравословна влагалищна.
 
• Увеличава ендометриалната секреция и и подпомага образуването на маточна лигавица, подходяща за имплантиране на оплодената яйцеклетка.

• Базирана на изследване, отлично с Нобелова награда и одобрено от гинеколози.

 

Препоръки за употреба: Като хранителна добавка, приемайте по 3 капсули дневно, в разделени  дози с храната. За максимален ефект, пийте поне по 1,9 л вода на ден. Спрете го при установяване на бременност. Ако приемате медикамент за стимулиране на фертилността, се консултирайте с лекар преди да започнете да го вземате.

Опаковка: 90 капсули, едномесечен прием. Дневна доза: 3 капсули.

Съдържание на 3 капсули (дневна доза):
Витамин С (аскорбинова киселина) 100 mg
Калций (от коралов калций) 51,6 mg
Патентована смес, съдържаща: L-аргинин, N-ацетилцистеин, екстракт от гроздови семкии Lactobacillus Acidophilus 10 млрд - 1610 mg

Помощни вещества: пълнители - растителна целулоза, микрокристална целулоза; втвърдител - силициев двуокис; антислепващ агент - магнезиев стеарат.

Може ли да вземам Fertile CM с пренатални витамини и CoQ10?
Да, това би било чудесно.

Трябва ли Fertile CM да се взема с FertilAid за жени или може да се взема самостоятелно?Можете да вземете FertileCM самостоятелно или заедно с FertilAid за жени.

Как трябва да вземам на Fertile CM с FertilAid за жени?
Ще приемате 3 FertilAid за жени и 3 FertileCM всеки ден. Препоръчваме да ги приемате в разделени дози с храната (1 FertilAid и 1 FertileCM със закуска, обяд и вечеря).
 
Може ли да вземам Fertile CM с Fertilitea по едно време?
Да, това е напълно безопасно и много препоръчително.
 
Може ли да се вземат по едно и също време FertilAid и FertileCM с лекарства за високо кръвно налягане?
Въпреки че няма известни противопоказания, ние обикновено препоръчваме да се консултирате с вашия лекар, ако приемате лекарства.
 
Може ли да вземам пренатални витамини заедно с FertilAid и FertileCM?
FertilAid за жени съдържа пълен комплекс пренатални витамини и не препоръчваме да добавяте други пренатални витамини.
 
Може ли да се вземат FertileCM с на Омега добавки (рибено масло)?
Да, можете да вземете FertileCM заедно с рибено масло. Ако не приемате FertilAid заедно с FertileCM, ви препоръчваме да добавите и пренатален витамин.
 
Мога ли да вземам FertileCM, ако кърмя?
Не го препоръчваме.
 
Мога ли да вземам Fertile CM заедно с масло от вечерна иглика?
Да, можете.
 
Може ли да се вземат Fertile CM и FertilAid заедно с Femara (или Кломид), което е лекарство за фертилитет?
Препоръчва да се взема FertileCM заедно с Femera (или Кломид). Femera (и Кломид) може да причини влагалищна сухота и FertileCM ще ви помогне да създадете по-плодородна цервикална слуз. Що се отнася до FertilAid за жени не са известни противопоказания, но обикновено препоръчваме да се консултирате с вашия лекар, ако приемате лекарства по рецепта.
 
Колко време отнема, за да има ефект? Дали само увеличава цервикалната слуз по време на овулацията или по време на целия цикъл?
Обикновено чуваме, че жените забелязват разлика в рамките на две седмици от приемането на FertileCM. Вие вероятно ще забележите увеличен мукус през целия месец, но се очаква да бъде най-силно изразен по време на овулацията.
 
Дали този продукт е подходящ за вегани?
За съжаление не можем да гарантираме, че FertileCM е подходящ вегани. Моля за извинение!
 
Мога ли да вземам FertileCM редовно, без да спирам? Не се опитвам да забременея, просто имам неприятна вагинална сухота. 
Да, когато взимате FertileCM, трябва непрекъснато да го вземате през целия си цикъл! Това е изцяло натурална добавка, така че няма нищо лошо да я вземате непрекъснато, за да помогнете за производството на вашия цервикален мукус.

В България, около 270 000 двойки страдат от безплодие или имат затруднения при зачеване. Нашата мисия е да подпомагаме тези двойки в усилията им за преодоляване на този проблем, посредством модерни, естествени и безопасни средства. Виж повече

Абонамент за новини

Контакти

1Офис:
гр. София, ж.к. Стрелбище, ул. "Кестенова гора"№ 23А
тел: +359 2 444 3555
моб. +359 888 02 58 58
e-mail: info@fertilaid.bg