Органичен фертилен чай, съдържащ витекс и други билки, подобряващи фертилността.
 

Фертили Тии


Естествен начин за увеличаване шансовете за зачеване.

FertiliTea е естествен, здравословен, и приятен на вкус билков чай, създаден с цел да подобри цялостното репродуктивно здраве и да увеличи шансовете за забременяване. FertiliTea™ съдържа комбинация от научно доказани растителни съставки (включително и адамово дърво – vitex), които подпомагат възстановяването на хормоналния баланс при жената.

Създаден от експерти по фертилитет, FertiliTea е единственият билков чай съдържащ широк спектър от подобряващи фертилността лечебни растения, адамово дърво (vitex) и листа от малина, за които е установено, че могат да подпомогнат забременяването. Като чай за репродуктивно здраве, FertiliTea предлага комбинация от билки, която е едновременно ефективна и безопасна.
 
Всяка опаковка FertiliTea е запечатана с вакуум, за да бъде запазена свежестта на съставките, и съдържа необходимото количество за един месец от този хранителен билков тоник. Всички билкови съставки са свежи и висококачествени, събрани от диворастящи растения и органични, без консерванти или други добавки. FertiliTea предлага пикантен, освежаващ аромат и приятен аромат на мента - идеалният компаньон за всяко време, всеки ден.
Защо насипен чай? Насипният чай осигурява максимална свежест, аромат, и най-важното, хранителна стойност. Билковите чаени листа се нуждаят от пространство за разширяване, за да отделят всичките си хранителни вещества. Нашите херметически затворени, светлинно-устойчиви торбички запазват чая пресен до две години и не съдържат лепила или скобkи, които се използват обикновено в чаените торбички.

Колебаете се кои добавки могат да бъдат приемани заедно?
 
Спестете до 10%, купувайки няколко опаковки!


 

• Препоръки за употреба: FertiliTea е чай на листа. По 1 чаена лъжичка се запарва в чаша гореща вода за 5 минути, след което се прецежда. 

• Пийте по 2-3 чаши на ден, като започнете веднага, не е необходимо да чакате определено време от месечния си цикъл. 
 
• Една опаковка е достатъчна за един месец. 
 
• Предназначен за всекидневна употреба от жени желаещи да заченат. 
 

FertiliTea от органични и  диворастящи билки

Chasteberry (Витекс) - стимулира хормоните, свързани с овулацията и спомага за възстановяването на женския хормонален баланс. Използва се при безплодие и е особено полезна за жени с нередовни цикли, без овулация, или с къса лутеална фаза.
 
Листа червена малина - високо ценена заради способността й за тонизиране на мускулите на матката и на тазовата област. Много хранителна и мощна билка за повишаване на плодовитостта, особено когато се използва в комбинация с мента.
 
Зелен чай - силен антиоксидант, който подобрява репродуктивно здраве като  поправя щетите от оксидативното увреждане, което се среща като естествен резултат от токсините в околната среда и стареенето. Много е писано за положителна връзка между зеления чай и оплодителната способност.
 
Шапиче - тонизираща билка, която е полезна в регулирането на месечния цикъл на жената. Оказва тонизиращо действие върху шийката на матката.
 
Листа коприва - съдържа широк спектър от витамини и минерали, които са от решаващо значение за добро репродуктивно здраве, включително витамини А, C, D, К, калий, фосфор, желязо и сяра, а също така съдържа калций, клюов минерал за зачеване и поддържане на бременността.
 
Листа мента - придава приятен аромат на FertiliTea и има добавена полза като служи като сексуален стимулант.

Мога ли да вземам пренатални витамини, докато пия FеrtiliTеа и Fertile CM?
Да, препоръчваме да вземате витамини допълнително, ако не вземате FertilAid за жени (съдържа пълния набор от витамини).

Две чаши чай на ден ще свършат ли работа?
Препоръчваме 2-3 чаши на ден, така че това ще бъде чудесно.

Имам нередовен цикъл, чаят ще ми помогне ли да стане редовен?
Препоръчваме да пиете фертилния чай (и ако имате  възможност и Фертилейд за жени), за да се регулира хормоналния баланс, което от своя страна помага за регулирането на цикъла.

Дали FertiliTea е и за жени с редовен цикъл?

Да, препоръчваме го на всички жени, желаещи да заченат. Съдържа билки, които подобряват репродуктивното здраве. Възможно е, докато тялото се адаптира, цикълът да стане нередовен, но после трябва да се върне към нормалната си продължителност.


Ще има ли положително влияние чаят и при жени с поликистозни яйчници?
Горещо го препоръчваме на тези жени за регулиране на хормоналния баланс и цикъла.

Може ли да изпия 2-3 чаши наведнъж или трябва да се разпредели през деня?  Мога ли да си приготвя чай за няколко дни или трябва да го приготвям непосредствено преди да го пия?

Можете да пиете FertiliTea наведнъж или през целия ден. Можете също така да си приготвите голямо количество, което да пиете няколко дни.


Мога ли да вземам FertiliTea, Fertile CM И Fertile Detox по едно и също време? Ще увеличи ли шансовете ми за овулация/бременност?
Да, изключително безопасно е да комбинирате тези продукти и го препоръчваме. Тази комбинацият ще регулира цикъла ви, хормоналния баланс, редовната овулация и цялостното ви репродуктивно здраве.

Трябва ли ми рецепта от лекар за чая или мога свободно да си го закупя?
Нашите продукти са изцяло витаминни и билкови комбинации, затова не е необходима рецепта.

Мога ли да пия FеrtiliTea през целия си цикъл дори да подозирам, че съм бременна?
Да, препоръчваме да го пиете през целия цикъл, включително менструацията, и когато потвърдите бременност с кръвен тест или урина, препоръчваме да го спрете. 

В България, около 270 000 двойки страдат от безплодие или имат затруднения при зачеване. Нашата мисия е да подпомагаме тези двойки в усилията им за преодоляване на този проблем, посредством модерни, естествени и безопасни средства. Виж повече

Абонамент за новини

Контакти

1Офис:
гр. София, ж.к. Стрелбище, ул. "Кестенова гора"№ 23А
тел: +359 2 444 3555
моб. +359 888 02 58 58
e-mail: info@fertilaid.bg