Новини

Ден на репродуктивното здраве на 10 юни 2017 г., Бургас
13.06.2017

Под наслов "Нови хоризонти към мечтаното дете", се проведе дванадесетото ежегодно издание на Деня на репродуктивното здраве, организирано от Сдружение "Зачатие". Събитието се проведе на 10 юни в КЦ "Морско казино" Бургас. В присъствието на над 120 пациента с репродуктивни проблеми, лекари представиха най-новите методи и технологии в областта на репродуктивната медицина. Всички пациенти получиха безплатни консултации и информация, необходима им за постигането на най-съкровеното им желание.

             

Организаторите и участниците бяха приветствани от зам.-министърът на труда и социалната политика, зам.-областния управител на Бургас, както и още официални гости на събитието. Поздравителен адрес с пожелание за успех, беше получен и от президента на Република България.

В тазгодишното издание на Деня на репродуктивното здраве, участие взеха и представители на Фертилейд България. Те взеха участие в събитието с презентация, представяща техните продукти за фертилитет, както и с щанд, на който всички пациенти и лекари можеха да получат консултация, информация и подкрепа по пътя им към постигане на мечтаната бременност. 

                  

Освен множеството от пациенти, на симпозиума присъстваха и семейства, преминали през тежкия път на фертилитета, но постигнали своята мечта. Заедно със своите деца, те внесоха надежда и дадоха кураж на двойките, изправени в момента пред това предизвикателство. 

Презентации и информационни срещи бяха направени от лекари по репродуктивно здраве от цялата страна, а създадената атмосфера беше приятелска, спокойна и топла. 

Виж всички новини

В България, около 270 000 двойки страдат от безплодие или имат затруднения при зачеване. Нашата мисия е да подпомагаме тези двойки в усилията им за преодоляване на този проблем, посредством модерни, естествени и безопасни средства. Виж повече

Абонамент за новини

Контакти

1Офис:
гр. София, ж.к. Стрелбище, ул. "Кестенова гора"№ 23А
тел: +359 2 444 3555
моб. +359 888 02 58 58
e-mail: info@fertilaid.bg