Новини

С класическа музика ще бъде закрита кампанията, посветена на мъжкото здраве
27.11.2017

Тази година месецът, в подкрепа на мъжкото здраве, беше отбелязан с провеждането на безплатни урологични прегледи в седем от най-големите болници в София. 

През месецът, посветен на борбата с рака на простата, седем столични болници, обединиха усилия в името на здравето на българските мъже, предлагайки безплатни профилактични прегледи на мъже над 40-годишна възраст. Ето къде всеки един от вас, би могъл да се прегледа и да проведи своето състояние: 
- УСБАЛО
- Първа САГБАЛ "Света София"
- Военно-медицинска Академия 
- УМБАЛ "Александровска"
- Четвърта МБАЛ - София 
- Пета МБАЛ - София 

Фертилей България също изяви своята подкрепа и взе активно участие в тазгодишната профилактична и информационна кампания, посветена на здравето на мъжете и борбата с рак простата. 
Ние от Фертилейд България, вземаме на сериозно проблема с честотата на това заболяване и Ви подканяме да направите своя безплатен профилактичен преглед и да се погрижите за своето здраве. 

Тази година инициатива "МОември" ще бъде закрита с концерт на Камерен оркестър "Класика", на който имаме удоволствието на поканим Вас и всички Ваши близки и приятели. 

Концертът ще се проведе на 27.11.2017 г. от 19.00 ч. в залата на Федерация на научно-техническите съюзи (гр. София, ул. "Г. С. Раковски" № 108). 
Ще имате удоволствието да се насладите на произведенията на Вивалди, Бах, Хендел, Моцарт и много други, а нашите представители ще бъдат на разположение и в готовност да отговорят на всички Ваши въпроси. 

Заповядайте! 

Виж всички новини

В България, около 270 000 двойки страдат от безплодие или имат затруднения при зачеване. Нашата мисия е да подпомагаме тези двойки в усилията им за преодоляване на този проблем, посредством модерни, естествени и безопасни средства. Виж повече

Абонамент за новини

Контакти

1Офис:
гр. София, ж.к. Стрелбище, ул. "Кестенова гора"№ 23А
тел: +359 2 444 3555
моб. +359 888 02 58 58
e-mail: info@fertilaid.bg