Лекарства за фертилитет и Фертилейд за жени

 

Fertility Drugs vs Fertilaid for Women

Лекарства за фертилитет и Фертилейд за жени
 
Fertility Drugs vs Fertilaid for Women
Лекарствата за фертилитет са често първата терапевтична опция за жените, които имат проблем с овулацията и искат та заченат. Най-често изписваните подобни лекарства (като Кломид, Клостилбегит) са ефективни в стимулиране на овулацията; счита се, че близо 80% от жените приемащи Кломид (кломифен) овулират през първия си цикъл от началото на лечението.
 
Използването на тези лекарства, обаче, носи със себе си и риска от техните нежелани реакции – вагинална сухота, зрителни нарушения, болка в гърдите и т. н. Значима по-висока е и честотата на настъпване на многоплодна бременност. 
 
Без съмнение, част от популацията страдаща от безплодие ще се нуждае от изписване на лекарство за стимулация на яйчниците, или от хирургична интервенция, за да бъде постигната бременност. Но не си ли заслужава първо да се проучат възможностите за подпомагане на овулацията по естествен път? 
 
Фертилейд за жени е естествен продукт създаден от лекари, специалисти по репродуктивно здраве. Съдържа лечебни растения познати със свойствата си да регулират нивата и да нормализират ключовите репродуктивни хормони като прогестерон, пролактин, фоликулостимулиращ хормон (FSH) и естроген. Фертилейд няма установени странични ефекти.
 

В България, около 270 000 двойки страдат от безплодие или имат затруднения при зачеване. Нашата мисия е да подпомагаме тези двойки в усилията им за преодоляване на този проблем, посредством модерни, естествени и безопасни средства. Виж повече

Абонамент за новини

Контакти

1Офис:
гр. София, ж.к. Стрелбище, ул. "Кестенова гора"№ 23А
тел: +359 2 444 3555
моб. +359 888 02 58 58
e-mail: info@fertilaid.bg