За Фертилейд

Фертилейд: Един логичен подход за подобряване на репродуктивното здраве
 
Fairhaven Health се ангажира в това да предоставя на двойките, желаещи да заченат, богат спектър от продукти. Предлагаме продукти, които помагат за прецизното определяне на овулацията, както и хранителни добавки, подпомагащи репродуктивното здраве при мъжа и жената.
 
Нашите най-популярни хранителни добавки са Фертилейд за мъже и Фертилейд за жени. Тези добавки са формулирани въз основа на най-новите научни доказателства за действието на минералите, витамините и някои лечебни растения върху човешкото репродуктивно здраве. Те са съобразени и със специфичните нутриционни нужди на мъжа или жената, които искат да заченат.
 
Добре известен е фактът, че спермалните показатели (напр. броя сперматозоиди) са намалeли значително през последните 75 години. Това се дължи основно на лошия хранителин режим и излагането на вредни фактори от околната среда. Натрупват се и все повече научни данни, за това, че именно оксидативния стрес (увреда на половите клетки под въздействие на свободните радикали) е водещ фактор за мъжкото безплодие. Доказано е също, че приемът на антиоксиданти намалява оксидативния стрес в организма. Фертилейд за Мъже предоставя на мъжа антиоксидантната подкрепа, от която се нуждае за борбата със свободните радикали, както и изчерпателен набор от съставки, в подходящи дози, с клинично доказан ефект върху оплодителните качествата на семенната течност. Всъщност, ефектът от Фертилейд за мъже е доказан в двойно-сляпо, плацебо-контролирано проучване, публикувано в American Journal of Andrology.
 
Доказано е, че близо 15% от случаите на безплодие в САЩ се дължат на нарушена овулация. До нарушения в овулацията могат да доведат редица ендокринни заболявания, най-често, синдром на поликистозните яйчници (ПКЯС), нарушение в секрецията на определени хормони. Фертилeйд за Жени съдържа комбинация от лечебни растения (включително и адамово дърво, vitex agnus), които имат доказаното свойство да възстановяват хормоналния баланс и да регулират овулацията. В допълнение, Фертилейд за жени съдържа и пълен набор пренатални витамини.
 
Трябва ли да считаме Фертилейд като магическа пръчица, която лекува мъжкото и женското безплодие? Съвсем не! Може ли приемът на хранителни и билкови добавки да изиграе важна роля в мъжкото и женското репродуктивно здраве? Категорично да!
 
И така, въпросът е, има ли магическа формула за успешно зачеване? Както няма магия при отслабването, превенцията от рак, лечението на диабет, така няма магическа формула и за борбата с безплодието. Все пак обаче, има рационален подход, който включва оценка на ползите, рисковете и цената на различните възможни опции за лечение.
 
Какви са възможните опции за една двойка, която отчаяно желае да има дете? Напредъкът в съвременната медицина ни предлага голям арсенал от методи и техники за асистирана репродукция – ин-витро фертилизация (ИВФ), интрацитоплазмена спермална инжекция (ИКСИ), интраутеринна инсеминация (ИУИ). Разбира се, всяка от тези процедири върви със своята цена. Цената на вътрематочната инсеминация е от порядъка на 100-150 лв, а на единична ин-витро процедура в България е от порядъка на 5000 лв. Успеваемостта на интраутеринната инсеминация е от порядъка на 10%, а за постигане на бременност в повечето случаи се минава през няколко опита за ин-витро оплождане.
 
Разбира се, не всички, които приемат Фертилейд забременяват. Някои взимат Фертилейд редовно, спазвайки всички предписания, но не постигат бременност. Но има много други, който взимат Фертилейд и забременяват – някои от тях успяват по драматичен начин, след като дълго време преди това са имали много неуспешни опити за забременяване. Някъде по средата са стотиците двойки, които са получили полза от Фертилейд, като промяна в редовността на цикъла или увеличение на броя сперматозоиди.
 
За клиничните ползи от приема на Фертилейд, моля прочетете тук.

В България, около 270 000 двойки страдат от безплодие или имат затруднения при зачеване. Нашата мисия е да подпомагаме тези двойки в усилията им за преодоляване на този проблем, посредством модерни, естествени и безопасни средства. Виж повече

Абонамент за новини

Контакти

1Офис:
гр. София, ж.к. Стрелбище, ул. "Кестенова гора"№ 23А
тел: +359 2 444 3555
моб. +359 888 02 58 58
e-mail: info@fertilaid.bg