Коледно желание_Сдружение Зачатие

Инициативата „Коледно желание“ сбъдва мечти

И тази година Сдружение „Зачатие“ не изневери на своята традиция и зарадва с финансово подпомагане шест двойки с репродуктивни проблеми. Това стана благодарение на ежегодната си инициатива „Коледно желание“. Щастливи сме да споделим, че за втора поредна година, екипът на Fertilaid България се включи в този малък, но значим, празник.

От ръчичките на децата на Сдружение „Зачатие“ бяха изтеглени имената на щастливите двойки. На тях предстои да се подложат на инвитро процедура и през следващата година и да се приближат към сбъдване на своята най-голяма мечта.

Първоначално беше предвидено на събитието да бъдат раздадени общо четири ваучера. Един от тях ще покрие пълна процедура в Инвитро център „Димитров“, а останалите ще подпомогнат с 2000 лв. опитите за зачеване на четири други двойки. Благодарение на добрината и средствата, изпратени от дарители и съпричастници на идеята, беше подарен и пети ваучер на същата стойност. С радост споделяме, че екипът на Fertilaid България също има заслуга и принос към това прекрасно сбъдване на мечти.

От сърце желаем на всички доброволци от екипа на Сдружение „Зачатие“ да продължават да даряват обич, надежда и усмивки!

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Кошница
Scroll to Top