Начало » Новини » Участие Националния конгрес по стерилитет и репродуктивно здраве
национален-конгрес-по-стерилитет

Участие Националния конгрес по стерилитет и репродуктивно здраве

На 15.03.2018 г. бе открит тазгодишният XIX Национален конгрес по стерилитет и репродуктивно здраве с международно участие. На него присъстваха голяма част от най-добрите специалисти в областта от цялата страна и поканени гости от чужбина.

Нашето участие

С голямо вълнение бихме искали да споделим, че до всички фирмени щандове за пореден път се подреди и нашият – на FertilAid България.

С широки усмивки и много ентусиазъм представихме своята богата продуктова гама. Тя включва хранителни добавки за репродуктивно здраве и медицински изделия за интимно здраве.

Нашата основна мисията е да направим колкото се може повече семейства щастливи, посредством продукти от най-висок клас.

Участието в тазгодишния Конгрес ни даде възможността да се запознаем и да обменим опит с водещи специалисти в областта на репродуктивното здраве. Това ни даде възможност да обогатим знанията си, да се запознаем с нововъведенията в тази сфера и да продължим да работим успешно .

Отговорихме на зададените ни въпроси и се постарахме да отделим необходимото внимание на всеки, който се спря при нас. Успяхме да разговаряме и да запознаем подробно с продуктите водещи специалисти в областта на гинекологията, урологията и репродуктивната медицина.

Скромно ще отбележим, че интересът и позитивните отзиви към продуктите от нашата гама, не беше никак малък. Горди сме от факта, че можем да Ви предоставим едни от най-висококачествените и предпочитани от много лекари, добавки и медицински изделия.

Основни теми

Тазгодишният XIX Национален конгрес по стерилитет и репродуктивно здраве бе открит от проф. д-р Емил Ковачев с изключително интересна презентация на тема „Адекватни ли са съвременните методи за диагностика на преждевременното раждане?“ . Тази така актуална тема продължи да бъде елемент на дискусията и през следващите два дни, тъй като броят на случаите от такъв тип не намалява, а дори напротив – нараства.

В последвалите панели с изключително интересни експертни презентации, участие взеха още проф. Атанас Щерев, доц. Таня Тимева, д-р Мария Янкова, проф. Явор Корновски, д-р Александър Калчев.

Темата за асистираните репродуктивни техники беше разгледана под различен ъгъл от няколко специалисти: религиозните вярвания до конкретни доказателства, свързани с овариалната стимулация. Предимплантационните генетични изследвания и съхранението на стволови клетки след раждане също се радваха на широко експертно обсъждане.

Закриващото представяне бе на д-р Александър Калчев, който разкри научни факти и видео материал за „Ембриоскопия и чудото на живота“. Презентацията завърши с дискусия, в която бяха изказани различни мнения за това доколко е уместно приложението на този метод.

Всяка една от обсъжданите теми по време на Конгреса се радваше на широк интерес и предизвикваше бурни дискусии. Целта бе една единствена – повече детски усмивки и щастливи семейства в България.

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Shopping Cart
Scroll to Top