FH Pro ™ от Fairhaven Health

Клиничната серия на Fairhaven Health е специално разработена за подготовка към АРТ процедури.


Към серията FH Pro ™

Подготовката на организма на жената и мъжа за ин витро оплождането (IVF) може да се окаже ключов фактор за успеха на процедурата. В тази фаза, специалистите обикновено препоръчват на пациентите си прием на определени витамини, минерали и антиоксиданти. Целта е да се осигурят не само необходимите нутриенти в подкрепа на репродуктивните функции и формиране на качествени полови клетки, но също и оптимална подготовка на женския организъм за бъдещата бременност. 

Fairhaven Health разработва клиничната си серия FH Pro ™, за да отговори на нуждите на специалистите по репродуктивна медицина от продукт, който съчетава в себе си точно определени съставки, в специфични, научно доказани дози. Вижте състава

FH-Pro-за-жени-състав

FH Pro ™ за жени

FH Pro ™ за жени съдържа пълен набор от витамини, минерали и антиоксиданти, необходими за поддържане на хормоналния баланс, подобряване на инсулиновата чувствителност и овариалната функция. За постигане оптималнни резултати се препоръчва приемът на FH Pro ™ за жени да започне от 3 до 6 месеца преди планирана инвитро или друга АРТ.

Ключови аспекти:

  • Формулиран от специалисти по репродуктивна медицина.
  • Създаден като допълнение към методите на АРТ.
  • Съдържа широк кръг от антиоксиданти.
  • Осигурява пълeн набор от витамини и минерали, в ефективни и безопастни дози.
  • Замества изцяло пренаталните витамини.

FH Pro ™ за жени се отпуска без рецепта. Въпреки това, преди прием, Ви препоръчваме да се консултирате с медицинския специалист, който следи Вашето състояние.

Можете да поръчате FH Pro ™ за жени онлайн от тук >>Вижте състава

FH-Pro-за-мъже-състав-състав

FH Pro ™ за мъже

FH Pro ™ за мъже дава максимална антиоксидантна защита, която е ключовият фактор за производство на здрави сперматозоиди. За постигане на оптималнни резултати се препоръчва приемът на FH Pro ™ за мъже да започне от 3 до 6 месеца преди планирана инвитро или друга АРТ.

Ключови аспекти:

  • Формулиран от специалисти по репродуктивна медицина.
  • Създаден като допълнение към методите на АРТ.
  • Предоставя максимална антиоксидантна защита.
  • Осигурява пълeн набор от витамини и минерали, в ефективни и безопастни дози.

FH Pro ™ за мъже се отпуска без рецепта. Въпреки това, преди прием, Ви препоръчваме да се консултирате с медицинския специалист, който следи Вашето състояние. Изследвайте периодично показателите на спермограмата, с цел оценка на ефекта и корекция на дозата

Можете да поръчате FH Pro ™ за мъже онлайн от тук >>

Кошница
Scroll to Top