национален-конгрес-по-стерилитет

Участие Националния конгрес по стерилитет и репродуктивно здраве

На 15.03.2018 г. бе открит тазгодишният XIX Национален конгрес по стерилитет и репродуктивно здраве с международно участие. На него присъстваха голяма част от най-добрите специалисти в областта от цялата страна и поканени гости от чужбина.

Нашето участие

С голямо вълнение бихме искали да споделим, че до всички фирмени щандове за пореден път се подреди и нашият – на FertilAid България.

С широки усмивки и много ентусиазъм представихме своята богата продуктова гама. Тя включва хранителни добавки за репродуктивно здраве и медицински изделия за интимно здраве.

Нашата основна мисията е да направим колкото се може повече семейства щастливи, посредством продукти от най-висок клас.

Участието в тазгодишния Конгрес ни даде възможността да се запознаем и да обменим опит с водещи специалисти в областта на репродуктивното здраве. Това ни даде възможност да обогатим знанията си, да се запознаем с нововъведенията в тази сфера и да продължим да работим успешно .

Отговорихме на зададените ни въпроси и се постарахме да отделим необходимото внимание на всеки, който се спря при нас. Успяхме да разговаряме и да запознаем подробно с продуктите водещи специалисти в областта на гинекологията, урологията и репродуктивната медицина.

Скромно ще отбележим, че интересът и позитивните отзиви към продуктите от нашата гама, не беше никак малък. Горди сме от факта, че можем да Ви предоставим едни от най-висококачествените и предпочитани от много лекари, добавки и медицински изделия.

Основни теми

Тазгодишният XIX Национален конгрес по стерилитет и репродуктивно здраве бе открит от проф. д-р Емил Ковачев с изключително интересна презентация на тема „Адекватни ли са съвременните методи за диагностика на преждевременното раждане?“ . Тази така актуална тема продължи да бъде елемент на дискусията и през следващите два дни, тъй като броят на случаите от такъв тип не намалява, а дори напротив – нараства.

В последвалите панели с изключително интересни експертни презентации, участие взеха още проф. Атанас Щерев, доц. Таня Тимева, д-р Мария Янкова, проф. Явор Корновски, д-р Александър Калчев.

Темата за асистираните репродуктивни техники беше разгледана под различен ъгъл от няколко специалисти: религиозните вярвания до конкретни доказателства, свързани с овариалната стимулация. Предимплантационните генетични изследвания и съхранението на стволови клетки след раждане също се радваха на широко експертно обсъждане.

Закриващото представяне бе на д-р Александър Калчев, който разкри научни факти и видео материал за „Ембриоскопия и чудото на живота“. Презентацията завърши с дискусия, в която бяха изказани различни мнения за това доколко е уместно приложението на този метод.

Всяка една от обсъжданите теми по време на Конгреса се радваше на широк интерес и предизвикваше бурни дискусии. Целта бе една единствена – повече детски усмивки и щастливи семейства в България.

Други събития с наше участие:

2 коментара по “Участие Националния конгрес по стерилитет и репродуктивно здраве”

  1. Анонимна..

    Здравейте, на 02.06.2022 ми беше първи ден от м.ц. На 24.06.2022 имах полов акт има ли шанс да забременее. Кога мога да си направя тест за бременност

    1. FertilAid България

      Здравейте! Тестът за бременност би отчел достоверен резултат в първите дни от закъснението на цикъла.

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Кошница
Scroll to Top